Siapakah yang mandi sambil tengok pinggan?

Saya ada satu teka teki. Siapakah di dunia ini yang mandi sambil tengok pinggan? Sapa tau bulehla sms Fateh.

Oh ya… malam tadi saya dah praktis merangkak… guess what… saya dah boleh ke depan! Errr.. tapi.. belum berapa stabil lah. saya dapat angkat badan saya dengan kedua2 tangan dan kaki dalam 5 saat sahaja… lepas tu saya tumbang ke tepi.. heheh.. Tgklah malam ni saya praktis lagi…

4 Responses so far »

  1. 1

    nazrah said,

    assalamualaikum alfateh ya habibi…ni maklong nazrah ni…comel la awak! anak maklong si aqil pun nak dekat sebaya pateh, tapi dia baru je reti nak meniarap tanpa mengamuk…kira pateh gifted tau, dua bulan dah reti meniarap!

    nanti bila2 kita jumpa eh insyaAllah.

  2. 2

    Yogi Kato said,

    Tengok pinggan..? Poksu dulu mandi tgk mangkuk je dalam bilik air… Mangkuk tu besar dan putih… Sampai sekarg poksu tgk mangkuk tu tak kering2 airnye… Kui3…

  3. 3

    orgrumah said,

    Salah. Jawapan: Baby yang mandi kat sinki dapur. msti dia mandi sambil tgk pinggan kat rak pinggan berhampiran

  4. 4

    orgrumah said,

    heheh timakasih maklong nazrah. nanti fateh pun nak jumpa sama aqel .


Comment RSS · TrackBack URI

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: