Dr. Nirmala

Hari ni saya pi checkup utk bulan ke-5 kat Klinik Kesihatan Taman Ehsan. Sepatutnya saya kena cucuk, tapi Dr. Nirmala kata hold on dulu, sebab saya tgh selsema dan batuk-batuk. Lebih teruk lagi, telinga saya masih belum baik. Dr. Nirmala kata, sbb pernafasan saya blocked, then cecair tu keluar kat telinga tak berhenti2. Dah seminggu. Doktor pun bagi ubat batuk dan selsema, dan refer saya ke Hospital Selayang, Klinik ENT. Aiii…. kena queue lagi lah nampaknya. Saya memang dah biasa queue. Sejak dalam perut mak saya dah biasa teman mak queue kat klinik. Berjam-jam. Tadi saya terpegun dengar Dr. Nirmala terangkan kenapa telinga saya still tak recover. Bulat mata saya.

Eh… saya mcm pernah nampak Dr. Nirmala ni. Tapi di mana ya. Ohhh.. baru saya ingat, dia lah doktor yang saya tendang dulu… masa saya dalam perut mak.. hehehhe

1 Response so far »

  1. 1

    Yogi Kato said,

    Tak tau apa perasaan bayi masa sakit dulu walaupn poksu penah jadi bayi dulu. Tak ingat…

    Ni Poskso nak ajar Pateh kalau sakit, jerit la ‘Omma, appa, apunmida’. Tak pun, ‘Appa, omma,appayo’… Maksudnya sama je, ‘Mak, ayah, saya sakit’… Slamat mencube ye Pateh… Nanti poksu balik Korea, Poksu nak oyom Pateh….


Comment RSS · TrackBack URI

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: