genius

Saya tak suka duduk dalam stroller. Kalau abah atau mak tolak stroller, saya mesti tak duduk diam, melenting-lenting, atau menangis.  Saya tak nampak pun sesapa yg saya kenal. Mak dan abah dah salah beli stroller. Sepatutnya masa beli dulu, beli yang boleh adjust pemegang supaya saya boleh nampak mak atau abah masa saya duduk dalam stroller.

Tapi tekaan kami salah. Semalam masa kami pegi JJ carik comforter baru untuk saya, tiba-tiba mak duduk macam pomen tgh betulkan keter. Mak belek2 stroller saya, mak tak puas hati. Mesti pemegang stroller ni buleh adjust punya, kata mak. Tiba-tiba… tadaaa! Mak berjaya! Setelah 3 bulan pakai stroller ni, baru kami dapat find out yang handle nyer buleh di adjust…. Mak memang genius!

eh..abah pun nak claim dia genius sbb dia dapat lock handle tu lepas adjusted.. hahah… oklah , dua2 mak dan abah memang genius… jadi saya ni apatah lagi..

2 Responses so far »

  1. 1

    mak indok said,

    aluu chumil..cuke lombu eh pateh?hihihi!!meh acik ggt !!!

  2. 2

    Faruqi San said,

    Ye… Poksunye pn genius jugak kadang2…


Comment RSS · TrackBack URI

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: