Menunggu saat berdiri

 

dsc00046

Fateh skrg dah pandai berdiri sambil mengembur(mengemas) kotak2 yg ada kt rumah tu. mcm dah expert je. Padahal kalau lepas tangan, bukannya boleh berdiri lagi. 2-3 saat je. Tapi mamo sedih la masa nak menunggu saat Fateh dapat berdiri dan berjalan. Nnt fateh dah pandai bdiri sendiri, bjalan, fateh dah tak perlukan mamo atau papo lagi. Semakin Fateh besar, semakin banyak benda yang Fateh boleh buat sendiri. Berjalan, mandi, cuci punggung, syampu rambut, makan, pakai baju, sikat rambut, hembus hingus, dan sebagainya. Pertolongan mamo atau papo tak diperlukan lagi.. wah sedihnye mamo.

Tapi itulah fitrah kehidupan. kalau Fateh stay je dalam sesuatu stage, lagi sedih ye tak. Alhamdulillah fateh bersyukur yang Fateh ni normal, sihat dan cergas. Alhamdulillah. Oh ya, kan sebelum ni Fateh dah tumbuh satu gg atas. skrg ni ada 2 lagi gg yg akan join gg atas, menjadikan jumlah gg Fateh setakat ni 5 batang! Wah! kehidupan sebagai manusia baru sungguh mengujakan!

2 Responses so far »

  1. 1

    hijja said,

    dak fateh kene gigit nyamuk ke?sy dh berjaya melinkkan blog awak nih dalam blog saya..hehhehe..

  2. 2

    Liyana said,

    amboi..dah byk gigi dah..nuha bile la nak ade gigi..asyik geram je gatal gusi tp gigi tak kuar pon…:D


Comment RSS · TrackBack URI

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: