Fateh sudah mahu dapat adik

Ada berita gembira untuk kami sekeluarga. Insya-Allah fateh akan dapat adik tahun depan, bulan 5 2011.  Mama ingatkan nak jarakkan 5 tahun, tapi opah dah bising2 sebab umur mama pun makin lanjut, jadi kami tak tunggu lama-lama. Lagipun kesian Fateh selalu main sorang2 dan buat banyak watak dalam satu scene sbb dia takde kawan. Haha. Nasib baik dia berkawan kat taska, takdelah boring sangat. Oh ya baru-baru ni kami selalu tanya ” Fateh nak adik tak?” Fateh akan jawab “Taknaklah adik, nak abang”. Hehehe kelakarnya. Tapi sekarang ni dia dah mengaku diri dia sebagai abang. Comel sgt dia ckp “Ni abang lah, ni abang”, sambil tuding jari kat dada dia.

Oleh kerana terlalu banyak hutang entry kat blog ni, mama mahu letak gambar2 Fateh sepanjang Fateh miss blog entry. Maafkan mama ye blog.

3 Responses so far »

  1. 1

    liyana said,

    yeyey…fateh nak dapat adik!..asey jaga kesihatan ye..

  2. 3

    liyana said,

    owh ye ke…xpela, blom ade rezeki lagik..boleh cuba lagik..;)


Comment RSS · TrackBack URI

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: